sputter folije

ASgard NR (Non Reflective) Retro / Excel serije

ASgard zaštitne folije serije Retro i Excel su nereflektivne folije boje drvenog ugljena te ne posjeduju metalne slojeve i savršeno su rješenje za automobile s ugrađenim antenama, telefonima i GPS sistemima.

ASgard Retro i Excel serije zaštitnih auto folija imaju dugotrajno jamstvo kao i široku paletu ponude nijansi:

Tablica nijansi za ASgard Retro seriju folija:
(kliknite na tablicu da biste ju otvorili u novom prozoru)

ASgard Retro

Tablica nijansi za ASgard Excel seriju folija:
(kliknite na tablicu da biste ju otvorili u novom prozoru)

ASgard Excel
ceramic folije

ASgard HP (High Performance) Impulse i Performer serije

High Performance serije zaštitnih folija za automobile razvijane su kombinacijom najnovijih naučnih dostignuća i proizvodne tehnologije te se proizvode u nekoliko različitih nijansi boja: graphite, steel, charcoal,...

ASgard HP serije Impulse i Perfomer zaštitnih auto folija posjeduju visoku postojanost boja i našu "neće postati ljubičaste" jamstvo. ASgard HP serije zaštitnih auto folija su visoko kvalitetne metalizirane zaštitne folije za automobile koje osiguravaju maksimalno odbijanje topline i osebujan estetski izgled.

Ove atraktivne zaštitne folije imaju postojane boje i pokrivene su doživotnim jamstvom.

Izaberite iz širokog asortimana nijansi koji uključuje 5, 10, 15, 20, 30, 35, 50 i 60% propusnosti vidljive svjetlosti kako bi zadovoljili sve potencijalne zakona i propise kao i želje naših kupaca.

Tablica nijansi za ASgard Impulse seriju folija:
(kliknite na tablicu da biste ju otvorili u novom prozoru)

ASgard Impulse

Tablica nijansi za ASgard Performer seriju folija:
(kliknite na tablicu da biste ju otvorili u novom prozoru)

ASgard Performer
ceramic folije

ASgard Ceramic IR 60 i 70 serija

ASgard Ceramic IR 60 i 70 serija zaštitnih auto folija je proizvedena s potpuno novom revolucionarnom tehnologijom. Folija je skoro nevidljiva na staklenoj površini, a ipak blokira više od polovice toplinskog zračenja. Zaštita od topline je omogućena kroz selektivnu propustljivost spektra sunčeve svjetlosti. Zahvaljujući ovom svojstvu folija propušta velik dio vidljivog spektra sunčeve svjetlosti, a zadržava propusnost infracrvene svjetlosti do ispod 20%.

Ceramic folije zadovoljavaju jedan od najvećih izazova u proizvodnji folija, a to je proizvesti zaštitnu foliju koja je vizualno bez izobličenja nakon što se postavi na staklo. U procesu instalacije zbog specijalnih toplinsko-upijajućih dijelova u svojoj strukturi potrebno je foliju zagrijavati da bi se uspješno nalijepila. Tradicionalne folije koje upijaju infracrveno zračenje obično imaju dva sloja koji stvaraju prilično "valovitu" optičku sliku ako su predugo zagrijavane.

ASgard Ceramic IR 60 i 70 serija zaštitnih auto folija ima samo jedan sloj, osiguravajući potpunu čistoću slike bez izobličenja.