Zaštita od neželjenih pogleda i krađa

Ponekad ste prisiljeni ostaviti vrijedne predmete bez nadzora u vozilu ili prostoru.

Upotrebom ASgard zaštitnih folija sa malim postotkom propuštanja svjetla onemogućujete laku uočljivost Vaših vrijednosti, a istodobno imate mogućnost nesmetanog pogleda prema van.

Sprječavajući neželjene poglede u Vaše vozilo, ASgard zaštitne folije štite Vašu privatnost te vrijedne predmete od krađe.

Zaštita od ozljeda i provala

U današnje vrijeme svi moderni automobili imaju ugrađen alarm odnosno protuprovalni sustav. Stoga su i razbojnici promijenili taktiku.

Najčešći oblik provala u automobile je kroz bočna stakla, na način da se razbije staklo i ukradu se predmeti koje lopov prve uoči i/ili nađe u vozilu.

Zbog specifičnosti krađe i brzine kojom se odvija alarmni sustav automobila je neučinkovit jer se lopovi uspiju vrlo brzo udaljiti sa mjesta zločina.

Poseban program ASgard protuprovalnih folija za vozila u više nijansi zatamnjenja svojom debljinom i višeslojnom građom sprječavaju provale u vozila jer iziskuju od provalnika više vremena, snage i proizvedene buke te na taj način uspješno sprječavaju provale kroz bočna stakla.

Zaštita Vaše privatnosti

Dodatnu pogodnost zaštite od znatiželjnih i neželjenih pogleda znati će cijeniti vozači koji često u vozilima prevoze vrijedne stvari i prisiljeni su ih ostavljati bez nadzora.

Ako i niste jedan od njih, nemojte si dopustiti da postanete statistika u policijskim izvještajima! Zaštitite sebe i svoje vlasništvo!

Pomislite samo na čekanje i dugačke redove u MUP-u za dokumente, jer ako lopov kroz prozor vidi novčanik zasigurno će ga ukrasti, novce uzeti, a novčanik baciti kako bi se oslobodio dokaza.