ASFC i doživotno jamstvo

Folije su naša strast i zato uvijek nastojimo pratiti najnovije trendove i tehnologije u auto industriji kao i u proizvodnji zaštitnih folija, kako bi uvijek imali pravovremeno i optimalno riješenje za eliminaciju problema koji Vam mogu pokvariti užitak vožnje u vašem limenom ljepotanu.

Bilo da se radi o zaštiti vaše kože ili unutrašnjosti vozila od štetnog UV-zračenja, zaštiti od napornog i za vožnju opasnog dnevnog i noćnog blještanja, zaštiti od osjećaja da se vozite u pećnici a ne u autu...mi uvijek imamo kvalitetno riješenje - ASgard zaštitne folije za sve vrste vozila.

Isto vrijedi i za zaštitu vaših vrijednosti koje ostavljate u vozilu od znatiželjnih pogleda i krađe.

Isto kao i za zaštitu od ozljeda kada dođe do pucanja stakla. Da li ste ikada razmišljali koliko je opasno kada se komadić stakla nađe u vašem oku ili oku vašeg djeteta?

I sve Vam to pružamo uz doživotnu garanciju na rad i upotrijebljene materijale kako niti u jednom trenutku ne bi morali razmišljati koliko je sigurna Vaša investicija.

U ASFC nema srednje kvalitete

U svijetu automobila, Vi kao njihovi vlasnici naša ste božanstva, a mi smo vaši vjerni podanici koji će učiniti sve kako bi Vi mogli uživati u onome što je najbitnije ...a to je vožnja!

Uz lagane taktove glazbe, opuštajuća i neopterećena brigama vožnja bi trebala biti niz trenutaka u kojem prikupljamo energiju za zadatke i probleme sa kojima se susrećemo kada stignemo na cilj.

Vožnja bi trebala biti niz trenutaka u kojima ste svjesni da Vi i vaša obitelj ali i vaše vozilo uživate potpunu zaštitu u baš svakom od tih trenutaka.

Na žalost, bolno smo svjesni istine da to uglavnom i nije tako!

Izmučeni gužvom, okupani u znoju uzrokovanom visokim temperaturama u vozilu, ispečeni od štetnih i opasnih UV-zraka koje prolaze kroz staklo, očiju izgorenih od blještanja sunca....umorni i nervozni na cilj stižemo potpuno nesposobni da se suočimo sa riješavanjem obaveza.

I zato je naša misija da učinimo sve što je u našoj moći kako bi Vas na cilj doveli svježe, odmorne, vesele i spremne za nove izazove, bilo da se radi o poslu ili o igri sa vašim najmilijima.

I da onog trenutka kada zatvorite vrata svog vozila budete svjesni da je on baš Vaš i jedinstven na parkiralištu sa stotinama drugih vozila, ne samo po boji nego i po osobnosti.

ASFC zamjenska vozila i Taxi Cammeo usluga

Taxi Cammeo besplatna usluga prijevoza

Uz uslugu besplatnih zamjenskih vozila SMART od sada još jedna novost za korisnike naših usluga...besplatno korištenje usluge TAXI CAMMEO!

AS Folija Centar u suradnji s Taxi Cammeom Vam omogućuje uslugu besplatnog dovoza i odvoza na željenu adresu ukoliko sami dovozite automobil u ASFC na montažu zaštitnih folija. Pozvat ćemo za Vas Taxi Cammeo koji će Vas odvesti BESPLATNO odvesti na željenu lokaciju po Vašem izboru na područuju grada Zagreba i dovesti natrag po Vaše vozilo kad bude gotovo, također POTPUNO BESPLATNO!

ASFC zamjenski SMART-ovi

Dok se na vaše vozilo montiraju ASgard zaštitne folije omogućiti ćemo Vam da uživate u nezaboravnom iskustvu vožnje u našim mališanima koji imaju najmanju emisiju štetnih plinova - zamjenskim SMART-ovima.

Uslugu zamjenskog vozila ostvarujete obavljenom kupovinom odn. montažom zaštitnih folija u vrijednosti preko 1000kn. Ukoliko je iznos radova od 1000-1500kn cijena zamjenskog vozila je 100kn/dan + PDV. Ukoliko je iznos radova preko 1500kn vozilo SMART dobivate na korištenje besplatno.

Broj kilometara nije ograničen. Vozilo preuzimate i vraćate sa punim spremnikom goriva.