Jamstvo koje traje

Kod nas nema srednje kvalitete. Vrhunska usluga je naš imperativ koji kroz suradnju s klijentom stvara uzajaman odnos partnerstva. Želimo svakom klijentu omogućiti maksimalno zadovoljstvo našom uslugom, materijalima i kvalitetom obavljenog posla.

Upravo zbog tih razloga prvi smo na tržištu ponudili DOŽIVOTNO JAMSTVO - Vaše zadovoljstvo nam je najbitnije, a Vaše povjerenje neprocjenjiva vrijednost našeg odnosa.

Tu smo zbog Vas...Vašeg Kraljevskog Visočanstva - našeg dragog gosta! Posjetite nas i saznajte zašto ste za nas tako važni i posebni.

Beskompromisna kvaliteta

Bilo da se radi o kvaliteti materijala, kvaliteti usluge ili kvaliteti obuke naših djelatnika, u AS Folija Centru svaka je vrhunska i bez kompromisa. Manje vrijedno ne dolazi u obzir.

Nama je stalo do svakog klijenta, jer mi vjerujemo da je usmena predaja najbolja reklama! Većina naših klijenata dolazi po preporuci, stoga nam je iznimno bitno da svi klijenti budu zadovoljni obavljenim poslom!

Loši radovi

Na tržištu možete dobiti i jeftinije radove, ali samo As Folija Centar napustiti ćete zadovoljni obavljenim poslom i s mišlju da Vaš novac vrijedi više.

To je zato što mi osim vrhunski obavljenog posla nudimo i dodanu vrijednost u vidu zamjenskog vozila, besplatnog prijevoza u suradnji s Taxi Cammeom, i rad naših djelatnika u 3 smjene.

To je nešto što kod konkurencije nećete dobiti.