ASFC baby popust 25%

Baby popust - 25%

Kada vozite Vaše mališane u automobilu, stavljate ih u sjedalicu i vežete pojasom kako biste ih zaštitili od ozljeda u prometnoj nesrecći.

A kako ih štitite od štetnog utjecaja sunca: UV zračenja, opeklina i vrućine??

Odgovor je jednostavan! Ugradnjom ASgard zaštitnih folija za automobilska stakla za sve vrste vozila! Zato što ASgard zaštitne folije pružaju:


Pozivamo Vas da dođete do nas te se osobno uvjerite u učinkovitost ASgard zaštitnih folija koje će biti stručno i uredno montirane na Vaše vozilo uz DOŽIVOTNO JAMSTVO. Naše stručno osoblje je ovdje da Vam pomogne te savjetuje i olakša odluku prilikom odabira vrste folije!

Ovom akcijom svim roditeljima djeteta do 7 godina starosti odobravamo 25% popusta te dodatnih 5% za svako sljedeće dijete!

Modus International Card

ASFC Modus International Card

Potpuno besplatna montaža zaštitnih folija za zaštitu od sunca, UV zračenja, blještanja, ozljeda ili provala na Vaše vozilo??

I to je moguće uz štedljivu Modus International Card koju uz instalaciju ASgard zaštitnih folija kod nas dobivate GRATIS!!!

Osim što u vrlo kratkom roku kroz POPUSTE PRI KUPOVINAMA u POTPUNOSTI možete vratiti novac uložen u montažu ASgard zaštitnih folija na Vaše vozilo, dobijate i mogućnost dodatne zarade kroz naš LOYALTY CASH BACK PROGRAM i sigurnost u prometu uz ASFC MODUS INTERNATIONAL CARD ASISTENCIJU....!!!

Ostvarite do 25% popusta pri montaži ASgard zaštitnih folija uz Vades Modus International Card!

Za više informacija posjetite stranicu Modus International Card:

LINK
Taxi Cammeo

Besplatna usluga prijevoza Taxi Cammeo vozilima

Vozite se u najugodnijim i najsigurnijim taxi automobilima u gradu! AS FOLIJA CENTAR u suradnji s tvrtkom Taxi Cammeo, omogućuje uslugu besplatnog odvoženja i dovoženja po vozilo svim korisnicima naših usluga koji ne žele koristiti uslugu zamjenskog vozila a nemaju vremena sami organizirati prijevoz.

Usluga besplatnog prijevoza odnosi se na područje Grada Zagreba i ne može se koristiti u slučaju korištenja bilo koje druge akcije ili popusta.

Ukoliko sami dovozite svoj automobil kod nas na montažu folija, pozvat ćemo za Vas Taxi Cammeo koji će Vas POTPUNO BESPLATNO odvesti na željenu lokaciju po Vašem izboru na područuju Grada Zagreba te dovesti natrag po Vaše vozilo kad bude gotovo, također POTPUNO BESPLATNO!

Sva vozila tvrtke Taxi Cammeo opremljena su ASgard zaštitnim folijama montiranim u AS FOLIJA CENTRU od strane stručnih i educiranih djelatnika a pokrivene su DOŽIVOTNIM JAMSTVOM!

Karakteristike ASgard zaštitnih folija su 99% zaštite od štetnog UV-A i UV-B zračenja, do 66% manji ulazak topline u vozilo te 80% zaštite od napornog blještanja. Istovremeno su putnici Taxi Cammea zaštićeni od krhotina stakla u slučaju pucanja bočnih stakala.

Vozite se sigurno i udobno, vozite se Taxi Cammeo vozilima na kojima su postavljene ASgard zaštitne folije za automobilska stakla!

Više informacija o tvrtki Taxi Cammeo:

LINK